Mitä tarvitset sukitusprojektissa? Boldan sukitustarvikkeet, sukitustyökalut ja sukitusvarusteet

Sukitus- eli sukkasujutusmenetelmä on nopea ja edullinen tapa uusia omakotitalon tai asuinkiinteistön viemäröinti. Se eroaa ruiskupinnoituksesta siten, että vanhojen putkien sisään asennetaan epoksikyllästeinen huopasukka, joka muodostaa sileän ja itsekantavan sisäputken.

Sukkasujutusmentelmä mahdollistaa tasalaatuisen, joustavan ja itsekantavan putkiston asentamisen nopeasti, ilman kaivutöitä ja rakenteita rikkomatta. Boldan Oy toimittaa laadukkaat sukituksessa tarvittavat linerit, epoksit, haarayhteet ja asennustarvikkeet Suomen johtaville viemärisaneerauksen ammattilaisille.

Sukitussukat putkisaneerauksen ammattilaisille

Yhä useampi putkistonkorjaaja luottaa viemärisaneerauksissa sukkasujutusmenetelmään. Sukitus onkin nopeampi ja varmempi tapa tehdä viemäriremontti kuin ruiskupinnoitus. Lue lisää sukitussukista, haarayhteistä ja linereista.

Liner eli sukitussukka viemäreiden sujutukseen

Epoksit laadukkaaseen viemärisaneeraukseen

Sukkasujutusmenetelmässä käytettävä epoksihartsi kovettaa huopasukan sileäksi ja kestäväksi pinnoitteeksi. Eri tarkoituksiin käytetään eri ominaisuuksilla varustettuja hartseja, joten valittavalla epoksilla on väliä. Lue lisää epoksihartseista.

Epoksihartsi sukkasujutussukkien kyllästykseen

Viemärisaneeraustarvikkeet ja -työkalut

Viemärisaneerauksessa tarvitaan monenlaisia laitteita. Boldan Oy toimittaa kaikki tarvittavat työkalut ja koneet viemärisaneerauksen eri vaiheisiin viemäreiden rassauksesta huopasukkien sujutukseen. Lue lisää viemärisaneerauksen asennustarvikkeista.

Asennusrumpu kuitusukan asennukseen