Boldan sukitussukat putkisaneerauksen ammattilaisille

Yhä useampi putkistonkorjaaja luottaa viemärisaneerauksissa sukkasujutusmenetelmään. Sukitus onkin nopeampi ja varmempi tapa tehdä viemäriremontti kuin ruiskupinnoitus.

Boldan Oy on Suomen johtava sukitusmateriaalien toimittaja. Valikoimistamme löytyy huopasukkia kaikenkokoisten viemäreiden peruskorjaukseen asuntoviemäreistä aina suuriin pohjaviemäreihin saakka.

BRAWOLINER® -huopasujutussukat

Onnistuneeseen sukitusprojektiin tarvitset paitsi laadukkaat kuitusukat, myös niihin sopivat epoksit, haarayhteet ja koneet. Kaikki nämä saat Boldanin kautta.

Edustamamme BRAWOLINER® -sujutussukat ovat saumattomia huopasukkia, jotka mukautuvat kankaan joustavuuden ansiosta kapeisiinkin putkiin rypyttömästi ja ilman taitoksia.

BRAWOLINER® tekstiilisukkien etu on niiden monipuolisuus. Sileästi asettuvat linerit on suunniteltu mukautumaan suuriinkin halkaisijamuutoksiin ja jopa 90° kulmiin ilman ryppyjä. Erikoissukat venyvät jopa kahteen muutokseen putken halkaisijassa.

Valikoimassamme on myös jäykempiä sujutussukkia esimerkiksi putkivaurioiden paikkaamiseen. Kuitusukkien avulla sujutus onnistuu myös matalalla paineella, joka ei rasita putkia.

Haarayhteet

Haarayhteitä eli T-linereita tarvitaan viemäreiden liitoskohdissa, jotta haarasta tulee ehdottoman tiivis ja sileä. BRAWOLINER® sujutussukkien kanssa yhteensopivat haarayhteet on valmistettu samasta materiaalista kuin huopasukat, joten putkiliitokseen ei synny heikkoa kohtaa.

Kuten tekstiilisukka-, myös T-liner -valikoimasta löytyy erikokoisia yhteitä eri tarkoituksiin. Boldanilta saat haarayhteet kaikkiin viemärisaneerauksen vakioasennuskulma- ja halkaisijayhdistelmiin.