Boldan viemärisaneeraustyökalut

Viemärisaneerauksessa tarvitaan monenlaisia laitteita. Boldan Oy toimittaa kaikki tarvittavat työkalut ja koneet viemärisaneerauksen eri vaiheisiin viemäreiden rassauksesta huopasukkien sujutukseen. Kauttamme saat myös robottiporat viemäriliittymien avausta varten ja viemärikamerat putkien kuvaukseen.

Boldan Oy asennuslaitteet

Viemärikamerat

Viemäriremontti aloitetaan aina putkien kuvauksella. Kauko-ohjatun robottikameran avulla kuvaus onnistuu nopeasti ja varmasti. Viemärikuvauksen jälkeen putket rassataan ja pestään, minkä jälkeen ne ovat valmiit sukitettaviksi.

Robottikamera jyrsimellä sukitettujen viemäriliittymien avaamiseen

Mankelit

Huopasukkien kyllästämiseen epoksilla käytetään joko käsikäyttöistä tai sähkömankelia. Valikoimissamme on käsimankeleita aina DN400-koon sukille ja sähkökäyttöisiä mankeleita DN300-koosta ylöspäin. Laitteen valinta riippuu paitsi sukitussukan koosta, myös halutusta epoksimäärästä.

Mankeli sujutussukan kyllästämiseen epoksilla

Asennusrummut

Kyllästetyt sukitussukat ajetaan putkiin asennusrummun avulla. Boldanilta saa sekä alumiinisia että teräksisiä rumpuja kaikenkokoisten paineilma- ja vesiasennettavien sujutussukkien asennukseen. Rummuissa on liitännät vedelle, ilmalle ja höyrylle.

Kuitusukan asennusrumpu

Höyrytyslaitteet

Höyrytyslaitteiden avulla huopasukat voidaan kovettaa nopeammin kuin tavallisesti. Höyrytys tekee sukituksesta nopeampaa ja helpompaa. Talviasennuksissa höyrytys varmistaa, ettei epoksi pääse jäätymään ennen kovettumista.

Muut viemäriremonttitarvikkeet

QuickLock-korjausholkin avulla voidaan korjata paikallisia vuotoja. Ruostumaton teräsholkki viedään vuotokohtaan, jossa se avataan ja puristetaan paikoilleen. Holkin kumitiivisteet tekevät paikasta pitävän.